profesor Опубліковано: 23 липня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 может у кого то есть чертеж такой штучки?или кто-то делал себе или купил и поставил?в общем помогите кто чем может ссылками,картинками подробными как работает и т.д буду очень благодарен!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
SANYCH Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Лови Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
SANYCH Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 еще Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
SANYCH Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 и еще Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
profesor Опубліковано: 23 липня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 SANYCH большое спасибо!вот именно этот чертеж у меня есть!он не совсем то что нужно!мне бы хотелось сделать как оригинал на защелке чтобы работала на пол витка!резьба как-то не очень практична долго крутить и так далее...может кто-то еще что-то предложит?? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз