Перейти до вмісту

Vitalii

Москвичеводи
  • Публікації

    12
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Повідомлення, опубліковані користувачем Vitalii

  1. Розповім таку історію. В свій час мій батько їздив на УАЗику. Організація знаходилася в самій нижній точці міста не далеко від річки. Кожного року після добрих дощів в оглядовій ямі збиралася вода. Вирішило керівництво обшити металом. Замовили щось подібне на корито. Опустили в яму. В ночі пішов дощ. Приходить батько на роботу,відкриває гараж і наблюдати таку картину. Те корито всплило і підняло авто до потолка. Вікачали знову воду, опустили знову те корито і арматурою позаклинювали. Через деякий час після дощу те корито повигибало. В кінці кінців взяли порізали його на злом.

  2. Вирішив зробити підлогу в гаражі. Був насипаний щебінь і лежало декілька листів з аеродрому. Зимою під авто робити не можна-холодно. Літом бляха муляє. Зараз роблю з дерева. Надіюсь вийде добре.

    IMG_20180220_152850.jpg

  3. Здравствуйте. Подскажите пожалуйста. Хочу покрасить авто. Краску какой марки лучше купить- садолин или мобихел? Сколько нужно будет краски (не металлик) на покраску только с наружной стороны? И нужно ли покупать к ней отвердитель? Авто АЗЛК2140.

    • Upvote 1
×
×
  • Створити...