Перейти до вмісту

DEMOH

Москвичеводи
  • Публікації

    11
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Повідомлення, опубліковані користувачем DEMOH

  1. Доброго дня всім )) Вибачаюсь на перед, проте нема часу всі сторінки пролизувати о наступних пошуках...

    Якщо ви не проти, бувби вдячний за ссилочки в ПРИВАт на 2140 люкси, саме такого типу мені з москвичів після 412 і 2140 сподобався!!!

     

    Дуже порадує СТОК варіанти, проте готовий розглянути і модернізаціі (механічні: типу карб солекс або моноінжектор, 5ти ступка, інший ВУТ ну і можливо бензонасос чи якийсь вентік!!! Щось в такому стилі, без всяких форсувань і кардинально радикальних змін із ЗОВНІШНІХ: багажник, фаркоп, підігрів задньго скла, ну в загалом те що не псує привабливість Москвича)

     

    Всім дякую за розуміння, чекаю на повідомлення!!!

  2. Вчора їхав і згубив ковпак! Прийняв в бік і увімкнув аварійку, далі як по книзі, прийшов, завівся, вимкнув аварійку і хтів повторювач поворотів увімкнути і ніц, тупо 0, ні бликаня ні звуку!!! Аварійка працює, хоча від попереднього власника досталась з роздовбаною кнопкою!

    Авто пізній 2140, порадьте куди подивитись, на що звернути увагу? Тестера немає, в електриці якщо чесно не дуже, як і в авто яке придбав нещодавно!

  3. - Шукаю ресорні листи на пізній 2140 можливо хто підскаже реальну ціну на них і де придбати...?

    - є в мене ідея ще зробити на 40му червоний салон, торпеду люксову ЧЕРВОНУ та й карти червоні! Можливо хто побаче ЧЕРВОНІ елементи в нормальному, реставрованому або новому стані - будьласка ПМчик )))

  4. Цікавить на 2140:

    - Люксова панель

    - Шарова верхня 

    - комплект втулок стабілізатора

    - комплект резинок маятника

    - 2 тросика на ручник

     

    ПиСи: (нова або ідеальний стан)

×
×
  • Створити...