Перейти до вмісту

продамФонарь галогенный ФАГ-1, практически новый.


Recommended Posts

Фонарь галогенный ФАГ-1, практически новый. Работает от прикуривателя 12В, мощность 55Вт. Луч света- как от крейсера "АВРОРА в 1917г.!" Незаменимая вещь для охотников, рыболовов и т.д. Цена-265грн. Торг- в разумных пределах! 095 427 67 64, Валерий.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

Змінено користувачем космич
Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

Продам пилосос для автомобіля двохмоторный Heyner Dual Power PRO 238 з турбощіткою.Ціна-850грн. 095 427 67 64.  Вартість такої моделі пилососа в інтернет магазинах - від1200грн.! (https://hotline.ua/bt-pylesosy/heyner_dual_power/prices/?merchantid=8687&gclid=EAIaIQobChMIgZPF6fDv4wIVAtiyCh1hcwFUEAQYASABEgJxwvD_BwE)
Основні характеристики: 
Ергономічний дизайн, зручне використання 
Просте включення 
Высока якість 
Довгий термін служіння 
Ви хочете перетворити регулярну очистку інтер'єру вашого автомобіля в легку роботу? Комплект пылесоса автомобиля включає в себе гнучкий гофрований шланг, три змінних сопла - наприклад, щелепочний зонд, за допомогою якого ви можете дістатися до самих недоступних кутів у кабіні свого автомобіля. Так само в автомобільному пилососі є спеціальна змінна насадка, за допомогою якої ви можете очистити не тільки такі важкодоступні місця, як простір під сидіннями, але також видалити пил і сміття з дерев'яних та пластмасових деталей автомобіля, а також за допомогою турбо-щіток ви чудово очищаєте сидіння від ворсу, волосся, пилі - вмонтований ролик з щіточками також збирає нитки та будь-яке інше сміття. Турбо-щітка у автомобільному пилососі просто незамінна, якщо у вас є домашні тварини - завдяки цьому тваринне сміття знімається з місць за декілька хвилин. При використанні прикурювача автомобільний пилосос можна використовувати як звичайний ручний пилосос, так і як рухомий пристрій для очищення труднодоступних місць. Але, якщо ви купили автомобільний пилосос, який працює від прикурювача і не вимагає заміни батарей, процес очищення стає простіше і зручніше. Модель характеризується високою компактністю завдяки використанню новітніх технологій. Так що, якщо вам потрібен високоякісний і надійний пилосос для автомобіля, то це відмінний варіант для вас.
Бренд: HEYNER
Марка: DualPower PRO 238
Тип: автопилосос для сухого прибирання
Номинальна напруга: 12 В
Номинальная потужність: 85 Вт
Додаток: кількість насадок — 3 шт, гофрований шланг
Виробник:Німеччина
Вага брутто, габарити упаковки: 1,58 кг, 365 / 100 / 220 мм. Довжина кабеля- 3м 75см.   

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

9.jpg

10.jpg

11.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

  • 4 тижні потому...
  • 2 тижні потому...

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
×
×
  • Створити...