Перейти до вмісту

Продам каністри для зберігання бензину, дизеля та інш. ГММ.


Recommended Posts

Продам каністри (2шт.) для зберігання бензину, дизеля та інш. ГММ. Емність -37л (факт-до 40л.), Виготовлена на КРАЗі, СРСР. Використовувалася усього декілька разів, стан прекрасний. Ціна 425грн./шт. Оптом (2шт.)-800грн. Валерий, 095 427 67 64
 
 

3.JPG

2.JPG

1.JPG

Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

Пылесос для автомобиля двухмоторный Heyner Dual Power с турбощеткой (Доставлен с Германии как подарок). Цена-1150грн. Тел.: 095 427 67 64

Основні характеристики: 
• Ергономічний дизайн, зручне використання 
• Просте включення 
• Высока якість 
• Довгий термін служіння 
Ви хочете перетворити регулярну очистку інтер'єру вашого автомобіля в легку роботу? Комплект пылесоса автомобиля включає в себе гнучкий гофрированный шланг, три змінних сопла - наприклад, щелепочний зонд, за допомогою якого ви можете дістатися до самих недоступних кутів у кабіні свого автомобіля. Так само в автомобільний пилосос є спеціальна змінна насадка, за допомогою якої ви можете очистити не тільки такі важкодоступні місця, як простору під сидіннями, але також видалити пил і сміття з дерев'яних та пластмассових деталей автомобіля, а також за допомогою турбо-щіток ви чудово очищаєте сидіння від ворса, волосся, пыли - встроенний ролик з щеточками також збирає нитки та будь-яку іншу мусор. Турбо-кисть у автомобільному пилососі просто незамінна, якщо у вас є домашні тварини - завдяки цьому тваринний світ знімається з місць за декілька хвилин. При при використанні прикурювача автомобільний пилосос можна використовувати як звичайний ручний пилосос, так і як рухоме пристрій для очищення труднодоступних місць. Але якщо ви купили автомобільний пилосос, який працює від прикурювача і не вимагає заміни батарей, процес очищення стає простіше і зручніше. Модель характеризується високою компактністю завдяки використанню новітніх технологій. Так що, якщо вам потрібен високоякісний і надійний пилосос для автомобіля, то це відмінний варіант для вас.


Бренд: HEYNER

Марка: DualPower PRO 238
Тип: автопылесос для сухой уборки
Номинальное напряжение: 12 В
Номинальная мощность: 85 Вт
Примечание: количество насадок — 3 шт, гофрированный шланг
Производитель: Германия
Гарантия / Сервис: 12 месяцев
: 
Вес брутто, габариты упаковки: 1,58 кг, 365 / 100 / 220 мм
Опис
Пылесос для автомобиля двухмоторный Heyner Dual Power с турбощеткой
Автомобильный пылесос HEYNER Dual Power специально был создан для того, чтобы ваша уборка в салоне автомобиля перестала быть утомительной и неприятной. Благодаря компактному и мощному автопылесосу вы сможете справляться с поставленной задачей за считанные минуты, экономя не только свое время, но и силы.
Двойная система фильтрации пылесоса гарантирует идеальную чистоту и отсутствие даже мельчайших частиц пыли в салоне, а трехметровый шнур позволяет не заботиться о том, что что-то ускользнет от вашего внимания.
Пылесос работает от бортовой сети автомобиля с напряжением в 12В.В комплект входит гибкий гофрированный шланг, три сменных насадки — например, щелевидная насадка, с помощью которой вы сможете добраться до самых недоступных уголков в салоне вашего автомобиля. Также в комплекте есть специальная сменная насадка, с помощью которой можно почистить не только такие труднодоступные места, как пространство под сидениями, но и убрать пыль и мусор с деревянных и пластиковых частей автомобиля. А с помощью турбощетки вы прекрасно очистите сидения от ворса, волос, пыли — встроенный ролик со щетиной соберет на себя также нитки и любой другой мусор.
Технические характеристики:
• Тип уборки сухая
• Объём пылесборника 0.5 л
• Тип питания прикуриватель
• Потребляемая мощность 85 Вт
• Регулятор мощности
• «Циклон»
• Вес 1580 г
• Длина сетевого шнура 3 м
Производство: Германия

2.jpg

11.jpg

10.jpg

8.jpg

7.jpg

6.jpg

5.jpg

4.jpg

3.jpg

9.jpg

1.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

  • 2 тижні потому...

Продам шину б/в, літню PIRELLI 185*65R15 P400 AQUAMILE 88T -1шт. Шина експлуатувалися одним власником, без тріщин, гуль, розривів. Залишкова глибина протектора-5мм, залишковий ресурс-15-20-тис. км. Країна виробник-Іспанія. Гарний варіант для "запаски". Ціна 350грн. Тел.: 095 427 67 64

prodam-shini-b-v--litni-185-65r15-kumho-solus-kh15--88h--4sht--pirelli-photo-00fd.jpg

prodam-shini-b-v--litni-185-65r15-kumho-solus-kh15--88h--4sht--pirelli-photo-cf41.jpg

prodam-shini-b-v--litni-185-65r15-kumho-solus-kh15--88h--4sht--pirelli-photo-e67c.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

Продам нове поліроване лобове (вітрове скло) для автомобіля "МОСКВИЧ-2140,412". Виготовлене в СРСР, поліроване, закалене ("сталеніт"). Відсутні будь-які дефекти (НОВЕ!). Відправлю накладним платежем Новою поштою, Інтайм, Делівері. Доставка за рахунок покупця. Ціна - 265грн. Валерій, 0954276764, м. Ромни Сумської обл.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

Продам хрестовину-100грн., тормозні колодки (дискові-3шт.)+БОНУС- 3 рульових пальці пальці (довгих)-100грн. Усі деталі виготовлені в СРСР (НЕ КИТАЙ!). Якщо все оптом-150грн. Валерій, 0954276764, Ромни Сумської обл.

пальці.jpg

хрест1.jpg

хрест.jpg

кол-2.jpg

колодки.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
×
×
  • Створити...