Перейти до вмісту

KSV

Москвичеводи
  • Публікації

    2 599
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Days Won

    77

KSV last won the day on 10 квітня

KSV had the most liked content!

1 підписник

Про KSV

  • День народження 21.07.78

Converted

  • Авто
    BMW Е28, ИЖ-412.
  • Год выпуска авто
    86, 83.
  • Откуда
    Кременчуг
  • защита от ботов
    3751-3897-54-91

Відвідувачі профілю

Блок відвідувачів профілю вимкнено і не відображатиметься іншим користувачам

KSV's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • Very Popular Rare
  • Dedicated Rare
  • Reacting Well Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare

Recent Badges

572

Репутація

  1. KSV

    2141 "Полный Сток"

    Одна котушка на 4 циліндра? Судячи з того що чудило - проблема, тільки комплексна! Нуль опору - плюс зазор, даже якщо зробіш опір - збільшений зазор це не хорошо.
  2. KSV

    2141 "Полный Сток"

    Чим більший зазор - тим важче котушці. Поставити наконечники (люльки) з опором, мені поовода з опором не дуже подобаються. Можна купити наконечники свічні, та на розподільник окремо, опори їх повинні бути 5 та 1 кОм відповідно, та силіконові проводи нульового опору.
  3. KSV

    2901 КОСМИЧеский сарайчик

    Так курити у вікно! А взагалі - курити шкідливо, я прокурив 25 років (40 пачок на місяць!!!) та казав - а сенс кидати? Кинув спонтанно, уже 4 роки не курю, мучусь і до тепер, але не жалію і надіюсь що не почну. Як мінімум 3,5 тищі жалко! А шкода для здоров'я? Хоча я різниці і не замітив.
  4. KSV

    2141 "Полный Сток"

    А мотронік поставити не можна було? Карб це останній відстій, щоб двигун запрацював більш менш на всих режимах карб без спец обладнання налаштувати просто неможливо, та ще і на інородному движку!
  5. KSV

    Светодиодные фары

    Світло яскраве, гарне, видно доволі хоршо, але мені моргають! Не всі, не часто, але є. Це дешеві лампи. На драйві читав - люди пишуть що дорогі, зроблені спеціально під рефлене стекло світять просто бомбезно і нікого не сліплять, але! потративши 3-3,5к грн на такі лампи я теж писав-би що нікого не сліплю, а як інакше? не писать-же що я лох і різниці між лампами за 300 і за 3000 майже нема? Купить нові фари та галогенки за 1500+ і світло буде дуже даже хороше.
  6. KSV

    2141 "Полный Сток"

    Ні з дісками, ні з ступицями робить нічого не можна, і залишається один варіант - шпильки. Точити і калити нові не можна, залишилось два варіанти: 1) Купити на 12, але з посадкою під 14, щоб стали в ступицю ідеально, і 2) вибить усі шпильки (найти другі) та віддати нормальному токарю хай переріже різьбу с 14 на12, її можна і самому перерізать, але може вийти трішки кривувато, але як писали вище - їздитиме, тільки зпочатку купить гайки (або найти які самі доступні), а уже потім під них різати різьбу, щоб не вийшло так що нарізав різьбу, а гайок таких не найти! І різьба там переріжеться ідеально, не такі там уже закалені болти! ПС Помоніторив нет та поняв де песик копався! На 2141 - болти. Як варіант - купить шпильки нива, знять ступиці, забить шпильки і по одній точці прихватить полуавтоматом, тільки різьбі ступиць буде хана і шпильки залишаться на завжди. Відвезти диски на фрезер і хай збільшать отвори, тільки в "правильного" фрезерувальника ціна буда як і диски.
  7. Контакти вверху, бенз вверх не потече, але пари горять. Колись хотів замість контактів установити геркон - забив, так як в заза насос працює постійно, а в мене він зроблений послідовно з МБНом і працює тільки тоді коли нема тиску в системі, після простою ітд. А ще я паралельно контактам поставив світлодіод, він моргає в салоні коли працює ЕБН (не працює МБН), а ще він зніма іскру з контактів! І по цій причині я забив на геркон, так як МБН працює ідеально, а ЕБН підкачує тільки після довгого простою і то не більше 2-5 сек, то за рік ЕБН напрацьовує хвилини!
  8. Доопрацював Пекар, а точніше - вирівняв посадочні площини під мембрану обох половинок та площину прилягання до блоку. Встановив нові металеві клапана. Зафіксував їх додатковими стопорними кільцями. І на сам кінець відрегулював довжину штоку. Три роки і політ ідеальний!!! Літом бензин закипав, насос його прокачував на ура! Ні єдиного разу не стояв на дорозі і не прокачував дьоргалкою! І ні разу не обмотував мокрою ганчіркою та не поливав водою. Плюси - дешевий (в зрівнянні з іно). Доступність запчастин і не потрібно колхозити з усього що найшлось. Зберігається дьоргалка на всяк випадок. Можна легко купити та зробити ще один на запас (що я і зробив, та який три роки валяється невідомо де!) Мінуси - не іномарка, не можна похвалитись типу - а у мене бензонасос з іно! ПС А в парі з електро насосом від зазіка - за дьоргалка забуваєш, та не приходиться маслати стартером після довгого простою, або після зливання бензу з карба!
  9. KSV

    Грузовой бортовой (пикап 2335)

    Для льда чем уже, тем лучше - больше кгс давит на см квадратный (до определенной степени). А для снега надо шире - что-б не проваливалась, и вот по этому каждый ищет золотую средину, и это также зависит от местности проживания и покрытия проезжей части.
  10. KSV

    Дергается , Озон 2140

    Так он забиться может! Или его каналы, или подсос воздуха. Там копать надо.
  11. KSV

    Дергается , Озон 2140

    Переходная система. Тоже самое что и ХХ только с другой стороны.
  12. KSV

    Чат

    Приходит какое-то уведомление (зеленsй плюсик вверху), после его нажатия вижу такую картину, что оно от меня хочет - в душе нечаю!
  13. KSV

    Что будем делать с форумом?

    Есть возможность перенести? Я думаю что если заархивировать, то восстанавливать уже не будет никто, и он уйдет в небытие, все перейдут в чаты вайбера и телеграмма. Если для переноса надо деньги - пиши, будем сбрасываться
  14. Огррмное спасибо!!! Установил, работает отлично и тихо!
×
×
  • Створити...