Перейти до вмісту

Recommended Posts

Вже більше півроку їжджу на нексії (син пригнав свою і залишив)

 

Що сказати...Як звичайно-є плюси і є мінуси.

 Мінуси. 

 Колеса 13. Поки що не відчував різниці-по результатах цієї зими,якщо будуть глибокі сніги, буду вирішувати-чи міняти на 14. Поки що було см15 снігу-то вигрібала не гірше Святогора.

 Динаміка. На москалику на трасі нижче 4ї не втикав ніколи-тут тре третю,коли тре різко когось перескочити.

 Багажник. Великий-але ні в яке порівняння з святогорівським не іде.На відміну від москалика0не відчуваю його габарит,прийшлось розоритися на 150 грн і поставити парктронік.

 Вузькувата.Але то для задніх пасажирів-а ми з дружиною в їх число не входим.)) Багато років при нічних поїздках приходилось закемарити годинку-другу на задньому сидінні( ріст 188см). Тут цей фокус не проходить-одне втішає-вже не їжджу далеко по ночах))

 

Плюси.

 Тихіша,краще підігнано все,багато приємних дрібниць типу ГУРа чи електроскло,капот підіймаю чисто для вигляду,бо все дно не знаю,де там шо(машині 8 років,їжджу 8 місяців), не задовбують всілякі дрібниці типу замка капота або запобіжників, жере менше (6,2) ,можна напополам добавляти 95й спиртовий по 9 грн-не відчувається нічого гіршого в динаміці.

  Десь так в цілому....

 

 А взагалі то-все життя вихожу з принципу: "Найкраща машина -це та,що в мене зараз.." Чого і вам бажаю))

  • Upvote 2
Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

Да но нет в ней какой-то изюминки, явно чегото нехватает, но для поиска етого чего... ну вы меня поняли

Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

У самого такая же машина есть, Daewoo Nexia, 1,5, 2007 г.в., в максимальной комплектации. Претензий к машине нет кроме одного - сильно "задушен" двигатель. Мощности иногда действительно не хватает. Хотя новые Nexia2, идущие с таким же 8-ми клапанным мотором - уже на порядок мощнее, врать не буду сколько именно лошадок, просто не помню, но ощутимо. Так что эту проблему можно решить простым способом - перепрошить "мозги" и залить новую прошивку, по-мощнее. В остальном - отличная машина, неприхотливая, не дорогая в обслуживании. Правда на ней сейчас ездит тесть...

Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

Да но нет в ней какой-то изюминки, явно чегото нехватает, но для поиска етого чего... ну вы меня поняли

  

 

Мені якраз навпаки-дуже подобається форма-класичний седан,і навіть заширокі бампери,як на мене,її не сильно портять(все життя тащився від вигляду форда-гранади,була така машинка в 90х). Але то знову ж таки-на смак і колір....)

ПиСь. Забув додати в стартовому-пуск двигуна в мороз. Син 4 роки заводив і мені вже прийшлось зранку в -12. Тут без варіантів-ліпше на півпорядка як в Святіку.

Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

  • 2 тижні потому...

седан это всёже действительно самый распространённый кузов. нексия сама по себе неплохая. но мне много чего в енй не нравится на самом деле.

Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
×
×
  • Створити...