Перейти до вмісту

Nicky

Москвичеводи
  • Публікації

    10
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Days Won

    1

Nicky last won the day on 22 березня 2017

Nicky had the most liked content!

Про Nicky

Converted

  • Авто
    403
  • Откуда
    Земля
  • защита от ботов
    3751-3897-54-91

Відвідувачі профілю

Блок відвідувачів профілю вимкнено і не відображатиметься іншим користувачам

Nicky's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

5

Репутація

  1. Nicky

    Проблемка с мостом

    Не причем
  2. Nicky

    Проблемка с мостом

    Трапеция заточеная под волговские наконечники, дает 100 очков вперед москвичевским!
  3. Nicky

    Проблемка с мостом

    Спасибо ребята скоро буду ставить волготяги заодно и с ним разберемся!
  4. Nicky

    Проблемка с мостом

    Подтягивал стремянки. День два и тоже самое. Может слабо подтянул, поем шпината и все будет ок.
  5. Дела такие—на первой передаче даю газа появляется вибрация, такаяже вибрация на четвертой. Редуктор моста наклонился вверх. У меня кпп от шохи, мост от люкса, кардан полу ваз полу москвич. Подвесной смотрел в норме. Че за дела может знань кто?
  6. Nicky

    Модернізація 407

    Читаю і згадую себе років 7 назад, як припер цю чортопхайку додому думав буду робити оригінал. Руки були дві ліві тому я теж надіявся на майстрів. Але в процесі відновлення виявилосі шо ці олені або дуже прошені або в такій техніці не тямлять, частина з них взагалі відмовлялися братися за москвич бо то дуже довго і напряжно а гроші їдуть повз. І так машинка стояла під хатою. Тим часом взяв газ69 авто просте як п'ять коп. але не без проблем мені то стало цікаво і я почав щось крутити переробляти і руки почали вирівнюватись. Потім взявся з м 403, у мене не працювала куліса перемикання передач і я вирішив поміняти коробку придбав коробку від ваз, виявилось що вона не підходить прийшлось замінити двигун, придбав м 412. Знайшов одного дідуся який займається москвичами і за три неділі спільної праці машина виїхала. Процес ще триває це як хвороба завжди щось переробити кортить. Моя тобі порада-зроби щоб вона їхала потім побачиш чого хочеш і що треба зробити, а ще знайди книгу по своєму авто буде простіше розібратись. Не здавайся і все буде ок!
  7. Nicky

    Мій 403

    Ходову (перед) в минулому сезоні перебрав, вона, доречі майже ідентична м412, тягам торба буду міняти на волготяги, а так норм. А сідушки мерсаковські бомба ні разу не пожалів. Скажіть фото якого вузла чи частини екстерєру чи інтер'єру вас цікавить і я скину
  8. Nicky

    407 Djun motorsport ))

    Бомбей! У мене 403 і я завжди хтів купе, як буду красити то обовязково перероблю, ато замки задніх дверей майже неможливо настроїти.
  9. Nicky

    Мій 403

    Катаю вже 4 роки. Перед цим була капіталка. Заміна двигуна на 412, кпп на ваз 2106. Скоростний люксовий міст, гбо присутнє. Покраска,поварка, повнітю перебрала ходова...... Так авто в житомирській області. Авто 1965р.
  10. Nicky

    Мій 403

    Ось таке авто на кожен день.
×
×
  • Створити...