Перейти до вмісту

Vladimir1964

Москвичеводи
  • Публікації

    13
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Про Vladimir1964

Converted

  • Авто
    Москвич403 пікап
  • Год выпуска авто
    1963
  • Откуда
    м.Львів
  • защита от ботов
    3751-3897-54-91

Vladimir1964's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Репутація

  1. Стартер віддав в ремонт в саму давню майстерню нашого міста, на вул.Джерельній під мостом. Майстра представили мені як самого досвідченого і ніби тільки він вміє ремонтувати такі древні стартера. Перше питання яке задав я:- чи є у вас бронзові втулки. він забурчав і сказав що у нього все є... Сьогодні забрав з ремонту стартер ...це просто жах! Вісь у новій втулці бовталась як до ремонту, різниця в діаметрах була 4 десятки.По зовнішнішньому діаметрі втулку "варвар" побив керном Приїхав у свою майстерню і все переробив, виточивши нову бронзову втулку, слава богу що був запасний неробочий стартер з якого зняв іншу кришку. Отакий гіркий досвід ремонту стартера. Тепер постараюсь по максимуму реставрації виконувати сам.
  2. Такої ціни вже не буде, після переборки вона буде трохи іншою
  3. Відремонтую , покатаю,якщо не влаштує звичайно продаватиму. Ми завжди у пошуку кращого. У мене еволюція пішла по колу- Горбатий,москвич412,девятка,Нива,Мітсубісі л200 і знову Москвич403. На кожній авто відкатав по пять-шість років.Загальний пробіг за 32 роки більше 1 млн км ...
  4. Мотор робочий, де почитати про "посадить головку" ?
  5. Добре , залию М8. Прокладки на атобазарі бачив в комплекті , просять 80грн, може хто має дешевше? Сальники шукати в гуглі , чи може маєте ссилку де купити? Який краще з вазівських взяти 07,08,09 ? Аккумулятор звичайно куплю новий, вже приглядаюсь до Бошша. Але з головкою все таки хочу потюнингувати. Перше моє авто в молодості було ЗАЗ965(горбатий) в повному оригіналі, відкатав на ньому 6 років і 150000км, так от, шліфований під зеркало впускний колектор дав 1л економії пального на 100км пробігу. В Москалику теж обовязково це виконаю. Чув що ще якось по хитрому притирають клапана, а також знаю що клапана ставлять від японських авто. Поділіться такою інф. якщо відомий такий тюнінг. Завтра нафотографую з усіх сторін. Три дні авто стоїть в гаражі із знятим стартером (хапав неревномірно), віддав в ремонт.Поставлю стартер і виїду на фотосессію. А ще хочу встановити електронне запалення, з безконтактним трамбльором, що порадите?
  6. Дуже хочеться зберегти максимально заводські агрегати які обовязково відреставрую і заміню по можливості на оригінали.Особливо ручку переключання швидкостей хочу залишити на рулі,для мене це основна фішка та гордість , і "зіваки" всі в захваті від такої опції. В майбутньому можливо заміню на дизельний двигун і полонезівську коробку, хочу спершу поїздити на тому що є,ресурс дозволяє. Якщо "душа не ляже" , перероблю.
  7. Cамопал. В доках пікап. Попередній господар робив переобладнання через Київ, ще за часів СССР.
  8. Заміну нових свічок я провів. Моторист провірив компресію,вона в нормі. Тобто на перший час в блок не полізу.Яке найкраще масло залити в двигун? А що ще робити з двигуном? Ось думаю пошаманити з головкою.Порадьте де притерти клапани,шліфанути,полірнути і взагалі який зробити тюнінг в головці щоб зменшити розхід пального.
  9. Придбав кілька днів тому ось такого Москвича. Машина на ходу ,але все гримить,скрипить,люфтить,тече і т.п.Двигун та коробка рідний. Починаю проводити ремонт. Багато робіт зроблю сам ,бо маю власну металообробну майстерню.Для діагностики та доведення до робочого стану шукаю добрих майстрів з м.Львова. Авто потрібне для щоденного перевезення негабаритних вантажів, мій денний пробіг на попередньому авто біля 100км в добу. Стоїть завдання створити надійного помічника в господарстві з мінімальним витратам по паливу. З чого починати?
  10. Останні 6 років їздив на пікапі ( Мітсубісі Л200) але його в червні мені вкрали .При відсутності коштів шукав достойну заміну, бо треба постійно возити негабаритні вантажі .Перерив всі архіви на форумах і ось в селі біля Червонограду в стайні найшов таке чудо.Господар був другим власником ,на цьому авті їздив аж 40 років свого життя.Переварку в пікап зробив він офіційно через Киів, все вписано в техпаспорт.Я поїздив кілька днів,дуже задоволений, але все гримить, скрипить,капає і т.п. Терміново потрібні майстри!
  11. Привіт земляки. Прикупив кілька днів тому Москвича403 в версії пікап. Потрібні Львівські майстри по всім вузлам та агрегатам. Машина на ходу але давно не експлуатувалась.
×
×
  • Створити...