Перейти до вмісту

SergeyABelov

Москвичеводи
  • Публікації

    178
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача SergeyABelov

  1. Не допоможу, бо вже нема різьби на трубці там де були перші 2 вітки. Напевно в блоці теж. Через те що різьба конусна, трубка далі не лізе в блок. Я думав може є сенс пройти звичайним мітчиком в блоці та плашкою по рубці. Може тоді трубка зайде глибше до блока хоча б на 2-3 вітки.
  2. не дуже зручно, але як варіант буду мати на увазі. дякую.
  3. Спробував. Не тримається.
  4. Може хто вже із такою проблемою стикався. Трубка втратила перші 2 витки різьби. В блоку двигуна, напевно теж є втрати. Тож трубка не тримається. Які поради з цього приводу? Чи можна нарізати різьбу трохи глибше в блоці? Чи там теж конусна різьба? Дякую
  5. Дякую. Цим і буду займатись.
  6. Всім привіт. Пробігся по топіку, всі поради стосуються двигуна 1.5. А що ви скажете якщо двигун 1.8 та й ще стоїть ГБО. Почав реанімацію авто, яке простояло, напевно, років 6. Зараз стоїть якийсь вебер із прокладкою для ГБО. Сам їздив майже 100% на пропані, на бензині дуже нестабільний хх. Але авто віддаю дядькові, хочу віддати у належному стані. Що ви порадите, аби добре заводилось навіть у морози, тримало хх та був би сумісний із ГБО (важлива витрати палива). Дякую за поради заздалегідь.
  7. SergeyABelov

    Встроенный ценометр!!!

    Дякую за попередження. Я це знаю, але самим авто ніхто не цікавиться, тож скоріш продам агрегати, потім на металобрухт.
  8. SergeyABelov

    Встроенный ценометр!!!

    З'явилась думка продати авто по частинах. За скільки реально продати 1.8(92) із КПП? Масло не їси, КВ нульовий розмір. Голова 248. По КПП єдина проблема - мокрий сальник напівосі.
  9. SergeyABelov

    Переоформление авто

    У чому проблема оформити на когось з родини, а потім користуватись авто? Зараз не потрібні ніякі доручення. Достатньо техпаспорта і відсутності авто у розшуку.
  10. телефонував в декілька компаній, що займаються фрезеруванням алюмінію - відмовили.
  11. Хварювати ніхно не буде. Планую зробити з'єднання за допомогою гвинтів. Навантаження там не велике. А де ці копіювально-шліфувальні верстати знайти? Є якісь зачипки?
  12. В мене є деталь брускового типу з алюмінію із розмірами 18х32х160. Мені требі вкоротити її на 16.4мм Не підкажете, де шукати якусь майстерню в Києві, де б змогли розрізати деталь із високою точністю? Розрізані частини потім потрібно з'єднати, тож треба зробити дуже паралельні розрізи. ось така деталь буду дуже вдячний за поради
  13. SergeyABelov

    Встроенный ценометр!!!

    взагалі тут ценометр, і я питаю про ціну. монік додан до комплекту авто, яке продається. як його не візьмуть із авто - буду продавати окремо. з приводу лямбди - я не дуже впевнен, але начебто з ним
  14. SergeyABelov

    Встроенный ценометр!!!

    комплектація повна. навіть із коллектором. блок, дроти, мізки. пробавати буду, якщо не пійде у комплекті із авто
  15. підтримую. я взагалі пед'єднав послідовно із радіатором салону. тож схема: блок -> ел.помпа -> радіатор пічки -> редуктор -> помпа. окрім відсутності пробок, мав бонус швидкого прогріву редуктора, та меньшу ймовірність замерзання в редукторі ридини. тож я спокійно заводив двигун на газу до -5.
  16. я викладав матеріал на старому форумі, але ж він загубився десь. гемору дуже багато.
  17. так так. на клаб.азлк.ру був під ніком belka. я ще на першому своєму авто встановив від 2108. доречи, ці ручки дуже зручні. але я зробив помилку при встановленні.
  18. я навіть не рахував. але мені здається навіть більше. ціна з довідника "стеля"
  19. так. ми його машину разом робили. я йому робив двигун.
  20. ні, не хочу мати цей гемор
  21. SergeyABelov

    Встроенный ценометр!!!

    скільки зараз може коштувати повний комплект моноінжектора 1.8 від опеля?
  22. та вона свого часу активно використовувалась
  23. PS зв'язок поки через приватні повідомлення. Телефон надам пізніше, бо зараз не можу відповідати на дзвінки.
×
×
  • Створити...