Перейти до вмісту

Seryk

Москвичеводи
  • Публікації

    80
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Про Seryk

  • День народження 06.06.87

Converted

  • Авто
    ИЖ 21251
  • Год выпуска авто
    1990
  • Откуда
    Луцк
  • защита от ботов
    3751-3897-54-913

Відвідувачі профілю

4 464 перегляди профілю

Seryk's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Репутація

  1. Я на задньому видавлював натискаючи педаль, щоб повністю вийшов. Там в стопорі одна лиска, а на поршеньку - дві, по-іншому він не вийде.
  2. Seryk

    Потрібна допомога по зазору.

    Є блоки, що гільзи стають взагалі без мідних кілець. Попробуйте поміряти виступ без кілець і просто посадити на герметик
  3. Возможно поршни до голови доставали, если прилично фрезерована, диаметр камери то уменьшается. P.S.У меня такой же мотор, голова пилена на 1 мм, я считал сж -9,2
  4. Seryk

    с днем рождения Nicholas

    Вітаю, всього найкращого! P.S. В оригіналі пісня краще.
  5. Редуктор 2009г, я его ставил в 2016 и не знаю менялись ли р-к в нем воопще. Есть в одном интернет магазе ремкомплект за 420 грн, надо будет заказать после виходних.
  6. У меня редуктор zavoli ges и он травит газ через заднюю кришку, тоесть надо заменить р-к, а он на етот редуктор стоит 600грн. Так собственно вопрос: менять ремкомплект за 600, купить новий атикер или торели например за 700 или купить новий такой же редуктор но дорогой(1200грн)? Интересует сколько в последствии будет работать каждий вариант.
  7. Seryk

    ИЖ КОМБИ SL

    Я от думаю, 8 місяців назад скидував голову на пробігу 10 тис то циліндри були гуд, ніяких рисочок не було. Бо першою версією було невитриманий зазор гільза-поршень, ну якби так, то мали б бути вже видні сліди тертя коли знімав головку. Можливо зараз в прокладці гбц збільшити отвори біля 4 циліндра?
  8. Seryk

    ИЖ КОМБИ SL

    Похоже на локальний перегрев, хоча загальна температура 80, печка от 4 циліндра відкрита всю зиму, тобто циркуляція ож була.
  9. Seryk

    ИЖ КОМБИ SL

    Зранку сфотав
  10. Seryk

    ИЖ КОМБИ SL

    И Опять Печаль. Мотор застукав, 16 тис пробгу, думав шо вкладиші, а оказалось поршень 4 циліндра задерло просто жесть, він в гільзі як колокольчик. Інші 3 поршня - гуд, на гільзах ще хон супер. Я в ШОЦІ. Перегріву не було, температура не більше 80, рівень масла і тиск норм. Їхав з роботи по трасі 90км\год - машина починае "тупити" десь до 60 і далі вроді норм, ще додому 6-7 км проїхав і вже поступово наростав стучок. Щойно з гаража, руки чорні - фото пізніше зроблю - поршень просто жесть! Тепер треба десь дістати 1 поршень 3317, може в кого є?
  11. Seryk

    Двигатель перегревается

    Такую линейку наверное можно найти можно только в токарной мастерской и как следствие сразу шлифонуть/фрезернуть головку.
  12. Seryk

    ИЖ КОМБИ SL

    Да варилось вухо на ричаге. У мене подвійний стаб стоїть спереду, можливо тому вухо і тріснуло.
  13. Seryk

    ИЖ КОМБИ SL

    Амортизатор не витримав наших доріг і захотів вийти... Вирвало один болт, на другому відламало вухо нижнього кронштейна кріплення амортизатора. Зняв повністю ричаг і приварив нову гайку, а вірніше випиляну пластинку, просвердлив і нарізав різьбу. Ще заварив тріщину вуха стабілізатора. Ось такий ремонт, витрат (кронштейн амортизатора + два болта) 20грн, збиті пальці не будемо рахувати.
  14. Немцы оказывается еще ого-го какие фанаты Москвича https://www.drive2.ru/l/482174057882583317/
×
×
  • Створити...