Перейти до вмісту

Mikolay

Москвичеводи
  • Публікації

    124
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Про Mikolay

  • День народження 16.07.81

Converted

  • Авто
    ИЖ-21251 "Комбі"
  • Год выпуска авто
    1984
  • Откуда
    Баришівка
  • защита от ботов
    3751-3897-54-91

Відвідувачі профілю

9 187 переглядів профілю

Mikolay's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-100

Репутація

  1. Підниму темку та отримаю ще один мінус
  2. Mikolay

    Встроенный ценометр!!!

    Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, яка може бути ціна на продаж нового комплекту 4шт. колес М-145 із камерами? Дякую!
  3. Все ще цікавлюсь старим комп'ютерним барахлом!
  4. Дякую за фото! Відписався в лс.
  5. Доброго Вам дня! Я нічого тут не збираюся прояснювати по даній справі! Тут зовсім нема нічого цікавого та складного, як може показатися, і як вже писав, це ніяк не стосується цього форуму. Тому було правильно написано товаришем Wikar "... но я не вижу как мы тут на форуме сможем вам помочь." Зі своєї точки зору напишу наступне, пан @yakov пише "маразм", який мені ніяк не вкладається в голову, і насправді вірить в нього, але при цьому він, як сам вже неодноразово наголошував - залишається "людиною". Вигукувати зі свого двору образи в мою сторону на всю вулицю, це вважається по людські з його боку? Та ладно на мене, а на моїх близьких за що!? Кидатися таким зі свого двору на людей - це не тільки не по людські, але й не по чоловічому! Що стосується форуму, то "відмазки" пана @yakov про те, що він наче б то, образився моїм ігнором на його запропоновану "частину раритетних речей" в моїй темі, то це просто смішно виглядить на фоні його ж скарг! Взяти в нього в подарунок річ, а потім через деякий час, коли пан @yakov подумає, що ж це я така "добра людина" і віддав безкоштовно!? А ну давай назад! А ні то (в мою адресу) "брехун", "крадій", "злодій"!!! Ні, дякую (відхрещуюсь)! Цими словами, від себе, я закриваю дане питання та більше не хочу витрачати на це свій час!
  6. Wikar , дуже Вам вдячний! Не то що б мені це спати не давало, але займати верхівку рейтингу "червоних", та ще й не заслужено, якось не гарно. Дякую!
  7. Доброго дня шановна адміністрація та учасники форуму! Хочу винести на розсуд одну проблему чи питання. Пишу тут так, як вважаю, що це стосується правил на цьому форумі та технічної його сторони. Якщо подивитися на мій профіль, то там Вам відразу кинеться в очі показник репутації (на даний момент "-94"). Цю негативну репутацію я заробив від одного "доброго добродія" під ніком "yakov". Хочу відразу сказати, так, у мене з ним, мабуть з рік тому, виник конфлікт. До цього ми начебто були друзями з спільним інтересом. Хочу зауважити, що цей конфлікт не стосується форуму, не стосується, навіть теми форуму, і виник поза форуму взагалі. Ми проживаємо в одному місті і навіть ходимо по одній вулиці. Зі своєї сторони я зробив все що міг для вирішення цього конфлікту, але, на жаль, цього не достатньо, на думку "ображеного". Я не буду вдаватися в подробиці цього не приємного випадку, і не хочу мати з цим чоловіком нічого спільного. Як я вже вище зазначив, це не стосується форуму. Отже ближче до теми. Як я розумію, одиниця репутації може бути поставлена учасником форуму за одне якесь дійство іншого, іншому учаснику форуму. Тобто, я в якійсь справі, чи своєму коментарі, чи в іншому прояві на цьому форумі можу отримати оцінку - одну одиницю репутації (негативну чи позитивну) від будь кого зареєстрованого на цьому форумі! Але одну за одне дійство! Я так міркую!? То дайте, будь ласка, відповідь, чи правильно те що шановний "yakov", сидячи в себе вдома, від "нічого робити", прямо "шпарить" мені ці мінуси під кожним моїм постом, навіть тим, які вже "покрилися мохом"!? Я вже мовчу, про те, що він ніяким боком до тих моїх постів не має жодного відношення!? Я, зрозуміло, теж міг би, як "дрочер" (пробачте, не стримався!), сісти і на "шпарити" під кожним його постом мінусів, але я дорослий чоловік, і в мене нема часу на це! Я це повідомлення пишу і вже шкодую свого часу! Я згоден з тим, що ми, як не крути, обміняємося по одному мінусу, бо конфлікт є! Але, навіть не знаю, де його поставити, бо тема не стосується форуму! Якось так! І пробачте за багато слів! Дякую!
  8. Доброго дня! Таке треба! Пишу в л.с. Доброго дня! Треба фото подивитись. Ціну в л.с.
  9. Доброго дня! Може в кого є, або в знайомих компьютер (YAMAHA) КУВТ!? Можливо в не робочому стані чи запчастини? На даний момент в пошуку кольорового монітору IBM та запчастини до IBM XT/AT. Ну і підніму тему! Дякую!
×
×
  • Створити...