Перейти до вмісту

Elektrod

Москвичеводи
  • Публікації

    526
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Days Won

    8

Elektrod last won the day on 2 грудня 2020

Elektrod had the most liked content!

Про Elektrod

  • День народження 09.06.85

Converted

  • Авто
    ИЖ-412 шалена бл@шанка
  • Год выпуска авто
    1984
  • Откуда
    Лубни
  • защита от ботов
    3751-3897-54-91

Відвідувачі профілю

13 709 переглядів профілю

Elektrod's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

175

Репутація

  1. Добрий вечір. Потрібно 4 стрімянки ресор, отбойнік моста 2шт і серьга ресори 2шт. Чи є і яка вартість?
  2. Elektrod

    21406 Lisa Oxidada

    Мдаа, пірбург 2ЕЕ і без електроніки не заробив, дивно, це те саме що ізолентою до карба примотать інжекторну форсунку і сказати що в мене інжектор, головне щоб ізолента була синя.
  3. Читаємо уважно а не так як заманеться, мене зупинили між селами де немає інтернету, телефон сів, як перевірити чинність поліса? Якщо у вас такі добрі поліцейські що відпускають то вам класно От шляпа, а це що? Напевно два поліса які підшиваються до діла про дтп і ні два суди ні адвокат не сказав що це шляпа. І те що ви так так гарно копіюєте з інтернету закони це круто, хотілось би почути як ви спілкуєтеся з інспекторами і доказуєте свою правоту, і як ви їх відшиваете, а то так всі розумні, а потім з лесьою до інспектора біжать і в ноги йому падають. Ось мої відео https://www.youtube.com/watch?v=4FyBj46x084&t=2s Таке враження що тільки в нас в лубнах такі мусора, а всі інші тільки по закону працюють. Винести незаконний протокол це напевно одна з найменших провин поліцейського
  4. Сам користуюсь електронним полісом з першого дня їх введення, але розпичатувати і возити його з собою потрібно бо 1, Пропонували мені виписати штраф, а потім іти і оскаржувати його, бо зупинили мене в яру між селами де інтернету немає, їхав на скутері а телефон був посажений 2. При дтп, у пів восьмого ранку бігав по місту в пошуках когось, хто міг би з мого телефона розпичатати поліс, бо в разі дтп, ніяка електронна версія не підходить і користуватися автомобілем до складення протоколу не можна. Іще додам що застосунок дія підбішує, класно що там є всі документи, але коли його відкриваєш раз в місяць то потрібно проходити авторизацію, яка при 2g інтернеті зазвичай не спрацьовує, а в деяких селах і подзвонити проблематично не те щоб 3g інтернетом скористатись
  5. Як FG писав, проставка не там стоїть, повинна стояти над дросельною заслонкою. Якщо не стає, значить проставка не для цього карба. Поки не перенесеш на верх, не настроїш. Можеш просто шланг після вінта жадності вставити зверху в карб і все запрацює і поїде, але ж звісно це не вихід з ситуації.
  6. Спробуй поміряти плюс який приходе на шиколадку, більш ніж впевнений що там буде 14 вольт що при працюючому вінтіляторі що ні.
  7. Перше, я б викинув амперметр, окрім втрат напруги на ньому, зазвичай більше ніякого функціоналу він не нисе, до того ж він стояв на авто в яких було три лампомчки на все авто, на всякі електровіники він не розрахований, краще купити безкорпусний вольтметр за 20гр, від ньогу більше ефекту в контролю роботи гініратора. Стосовно підняття напруги після ввімкнення електровіника все дуже просто, іде просадка напруги в бортовій мережі авто, а із-за того що шиколодка баче напругу лише після замка запалення вона думає що напруга просіла і добавляє її на гініраторі. Тобто на виході з гініратора при 14 вольтах, до шиколадки доходе тільки 12 вольт, шиколадка намагається добавляти і ми отримуємо з гініратора 16 вольт, а на шиколадкі 14 вольт. Найпростіший і як на мене найкращий спосібце усунути поставити реле і запитувати шиколадку через окреме реле від плюса самого гініратора, також саму нагрузку таку як електровінтілятор, фари брати прям від гініратора.
  8. Ні не обовязково, але маса повинна бути гарна, від неї залежить робота і довговічність всього БСЗ
  9. Я думаю туди їхати першим рейсом, тобіш в 10, потом з кумом пересіктися, а з обіду по парку в кременчуку пройтись, то ж наберу тебе.
  10. В суботу можливо буду у вас, можливо ще кому буде цікаво
  11. Elektrod

    21406 Lisa Oxidada

    Щось я не можу тебе зрозуміти. Якщо 20 ват буде у фонарі горіти постійно в продовж всієї поїздки то фонарь поплавить. У випадку з класичним москвичом, ЗПТФ це колхоз,а зарево ззаді таке буде, що воно не допомагатиме а заважатиме
  12. Elektrod

    21406 Lisa Oxidada

    Якщо буде габаріт 5ват а стоп 20 ват, то не поплавиться. Задні ПТФ для тумана, це 20 ват габаріта, я думаю що поплавить, та й 2*20ват ззаді в потокі, я б вийшов би тобі постиклив фонарі щоб в очі не дуже било
  13. Elektrod

    21406 Lisa Oxidada

    Як на мене то смислу немає, яскравіше світити явно не буде, якщо перегорить 20 ват, то дньом стопака на 5 ват не буде видно. В мене стояли чотири двохконтактні лампи, чотири габарита по 5ват і 4 стопа по 20 ват. Візуально мені подобалося, при згоранні одного габарита чи стопа, мінти не доколупаються.
  14. Elektrod

    21406 Lisa Oxidada

    Це да, але якщо розмова про заміну, то на москвичу термостат прослужив десь рокуів 7 поки москвич в митал не пішов, а сам термостат був або проданий, або комусь вкорячий также само. Також місяців 2 назад знайомому на соткі 2,0tdi 5 циліндрів также переробив, бо внього термостат рідний на 90 градусів, а друга швидкість вінтілятора вмикалась при 110градусах і в нього постійно то шланга лопне, то радік, то кипить то ще щось.
  15. Elektrod

    21406 Lisa Oxidada

    Єдине що не видно на фото, це в тройнік на малий круг вварений кусок трубки діаметром 16мм, так би мовити трохи придавити поток малого круга щоб на пічку краще давило при прогріві. На штатному штуцері що на москвичі так же було зроблено.
×
×
  • Створити...